Call now for a quotation on 01344 315164

lth logo
LTH Construction,Extension

We literally removed the rear of the property from ground level to roof, intalled a steel box frame and then extended the entire rear of the property outwards by 4 metres, creating a large open plan kitchen which connects on one side to an LTH design and build orangerie and on the other, to bespoke retracting solid wood doors to the garden. Upstairs, two new double bedrooms were created, one leading out to a wooden verandah which overlooks the rear garden. We worked with the client from the design stage, through planning, to the final decoration/flooring stage.

LTH Construction,Extension
LTH Construction,Extension
LTH Construction,Extension

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player